Persoonlijk

Terugblik op januari

Ik wil geen standaardzinnetjes gebruiken, maar wat gaat de tijd snel… Het is gewoon al februari! Januari is voor mij altijd een maand waarin ik weer even in moet komen en het ‘gewone’ leven weer op moet pakken na de gezellige kerstvakantie. Benieuwd welke leuke dingen ik deze maand heb meegemaakt of welke tegenslagen ik heb gehad? En hoe gaat het eigenlijk met mijn doelen die ik voor 2019 heb gesteld? Verder lees je ook wat mijn vooruitzichten voor februari zijn.

Hoogtepunten
Pizza-Friday!

Hoewel ik in januari veel met mijn neus in de boeken zat, heb ik ook leuke dingen gedaan en bereikt.

Begin januari hadden we met school een wijnproeverij. Dit was een middag bijkletsen met mijn vriendinnen, want de vakantie was net voorbij. Of we wat geleerd hebben tijdens deze middag? Nope… We hadden toch beter moeten opletten, want het bleek allemaal toetsstof te zijn. Maar ach, het was gezellig!

Op 17 januari was de uitvoering van ons evenement waar we lang voor hadden gewerkt. We moesten een pubquiz organiseren voor alle Nederlandse en Internationale eerste jaars studenten van de opleiding… Tja, daar stond ik dan samen met een vriendin voor meer als 100 man een pubquiz te presenteren. Gelukkig ging alles goed, was het een geslaagde middag en hebben we het evenement afgesloten met een mooie 9!

Ook had ik mijn bedrijfseconomie tentamen gehaald. Ik was zo zenuwachtig en had er hard voor gewerkt, dus het behalen van het tentamen werd gevierd met een Pizza-Friday!

Verder ben ik deze maand een nieuwe samenwerking met een bedrijf begonnen. Dit vind ik echt super leuk en is natuurlijk ook mooi meegenomen voor jullie, want ik heb speciaal voor jullie een kortingscode!

Hoe gaat het met mijn doelen?

Aan het begin van het jaar heb ik een blog gedeeld met mijn doelen voor 2019 (deze vind je hier). Hoewel er veel doelen tussen staan waar ik niet direct invloed op heb, kan ik er al wel een paar bestempelen als geslaagd. Zo hebben we een vakantie naar Malaga geboekt. Een deel van Spanje waar ik nog nooit ben geweest en dus een nieuwe stad die ik ga bezoeken.

Verder heb ik op mijn instagram de 1800 volgers bereikt. Hier ben ik erg blij mee, dankjewel!!

Geniet van het sporten!

En nu vraag je je misschien af hoe het met de training voor de halve marathon gaat. Eerlijk is eerlijk: niet zo lekker… Door alle drukte op school en nieuwe werktijden, kon ik niet zo veel sporten als ik normaal deed. Ik vind het heerlijk om te hardlopen, maar als ik op de planning keek voor de halve marathon en ik zag dat er een duurloop stond van 70 minuten, dacht ik: waar moet ik de tijd vandaan halen? Hierdoor zag ik hardlopen niet meer als een ontspanning en iets fijns, maar als een verplichting. Het is moeilijk te beschrijven en misschien denk je: het is maar 1 uur en 10 minuten, maar ik zat er te veel tegenop te hikken. Vandaar dat ik tijdens de drukke weken van januari de planning aan de kant schoof en een afstand liep die op dat moment goed voelde. Uiteraard ga ik de training wel weer oppakken en in februari wil ik dan ook een nieuwe langste afstand lopen.

Vooruitzicht voor februari

In februari staan er heel wat leuke dingen gepland! Volgende week ga ik op studiereis met school. Tijdens deze reis zullen we Eindhoven, Maastricht en Brugge bezoeken en daar gaan we veel leuke dingen doen!

Verder ga ik een weekendje naar Londen samen met mijn moeder en een vriendin. Ik houd van Londen en ik kan niet wachten om te genieten van een meidenweekend in een echte shopstad!

Ook ga ik deze maand weer naar de huishoudbeurs. Vorig jaar was ik hier voor het eerst en dit vond ik zo leuk, dat we dit jaar weer gaan. Goodiebags, gratis producten en heel goedkoop allerlei merken inslaan, I love it! En met deze producten kunnen uiteraard weer veel nieuwe receptjes bedacht worden šŸ˜‰

Helaas gaat school ook gewoon door, maar met 1 lesvrije week, een studiereis en een vakantie gaat dat wel goedkomen. Bovendien begin ik deze maand met mijn stage bij Van der Valk de Cantharel waar ik veel zin in heb. Veel leren op een leuke manier, kom maar op!

En, niet te vergeten, is februari de maand waarin ik me in ga schrijven voor mijn stage in het buitenland. Fingers crossed dat ik door de inschrijving kom en naar het gebied van mijn eerste keus ga.

Veel goeds voor februari dus! Ik ben ready en jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.