Hotspots

Hotspot Boon Espressobar #Arnhem

Als student zijnde, ben ik altijd op zoek naar leuke, vernieuwde plekjes met goede koffie. Persoonlijk word ik altijd erg duf als ik de hele dag op school zit en dus vind ik het fijn om ergens anders aan school te kunnen werken. Maar ook buiten school om ben ik altijd in staat om een goede kop koffie te drinken. Toen we op een dag naar school gingen en onze vertrouwde weg reden met de bus, zagen we dat Arnhem er een nieuw tentje bij had: Boon Espressobar. Die moesten we proberen!

Het feit dat Boon niet in het centrum zit, vinden wij stiekem wel fijn. Het heeft een rustige locatie wat ervoor zorgt dat je extra kunt genieten. Maar niet getreurd, want vanaf het Centraal Station sta je in zo’n 5 minuten bij Boon. Verder ligt het dicht bij het Sonsbeek park. Dit park is heerlijk om in rond te lopen, te sporten of gewoon lekker op het gras te zitten. Vervolgens kun je bij Boon dus lekker genieten van een kopje koffie/thee met een heerlijke taart of lekker lunchen.

De panini met pesto en mozzarella is een hele goede keuze!

Naast verschillende soorten koffie’s, theeën, frisdranken en sappen, kun je ook nog eens uit vier verschillende soorten melk kiezen om je drankje naar jouw wens te maken. Tip: de cappuccino met kokosmelk is mijn favoriet! Verder kun je bij Boon terecht voor ontbijt, lunch en lekkere snacks. Bij binnenkomst wordt je gelijk aangekeken door lekkere taartjes, cakejes en koeken. Hoewel het menu niet uitgebreid is, zit er voor ieder wel wat bij en de prijzen vallen onwijs mee. Verder is er een mogelijkheid tot koffie to-go en kun je dus altijd met een lekkere koffie op pad. En heb je de ijskoffie’s daar gezien? Geloof me die wil je!

Liever geen koffie to-go? Blijf dan vooral lekker bij Boon zitten. Het uiterlijk van Boon is namelijk heel rustig en modern. De witte kleuren die je terug vind in de hele bar, geven een open en vriendelijke sfeer. De rustige muziek en kussens en kleedjes op de bank geven een heel warm gevoel. Ook buiten wordt je verwend met verschillende kussens en kleedjes en op de één of andere manier geeft mij dit altijd een strandtent gevoel. Verder hebben ze binnen een grote serre die je kunt reserveren voor meetings of een grote groep, maar wanneer deze niet gereserveerd is, kun je hier ook gewoon zitten. De serre is voorzien van veel licht en is daarom geschikt als ideale werkplek.

Of je nou een koffie/thee to-go neemt of lekker blijft hangen, de service is ook super fijn. Het personeel is heel zorgzaam en vriendelijk. Ze voelen goed aan of ze een praatje met je kunnen maken, of dat je even lekker voor jezelf wilt werken of bijpraten. Ook wanneer je in de serre zit, gaat de bediening en goede service gewoon door. De medewerkers komen af en toe vragen of ze je nog kunnen helpen en of alles naar wens is. Verder hebben ze overal een oplossing voor. Zo was ik, met mijn slimme hoofd…, een keer mijn portemonnee vergeten. Heel zenuwachtig liep ik naar de kassa, want hoe ging ik dit zeggen? Gelukkig vonden ze het geen probleem en kon ik dezelfde week gewoon een keertje terug komen om het bedrag te komen brengen. Ideaal!

Lekker weer? Neem plaats op het terras en geniet van Arnhem!

Ben je dus een keer in (de buurt van) Arnhem en op zoek naar een rustig plekje om te zitten met een goede kop koffie of thee en iets lekkers? Breng dan zeker een bezoekje aan Boon Espressobar. Vervolgens kun je zo het mooie Sonsbeekpark inlopen of verder gaan met je shopping-day.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.