Overig

18 feitjes voor mijn 18de verjaardag!

Het is zover: ik ben eindelijk 18 en officieel volwassen! Een goed moment om eens stil te staan bij 18 (rare) feitjes over mij die ik gedurende die jaren heb gecreëerd. Kijk je met me mee?

 1. Ik houd van augurken. Ik zou zo een grote pot in mijn eentje op kunnen eten en pak ook regelmatig een augurk uit de koelkast, gewoon omdat het lekker is.
 2. Ik draag áltijd zwarte sokken. Ja, ook in witte schoenen. Ik krijg dan ook vaak te horen dat ik echt andere sokken aan moet doen, maar ik houd nou eenmaal niet van witte of gekleurde sokken.
 3. De pindasaus van de Pindakaaswinkel is de eerste pindasaus die ik écht lekker vind. Ik ben zo’n persoon die je kunt begraven in pindakaas maar je echt niet blij maakt met satésaus.
 4. Mijn guilty pleasure is zonder twijfel ijs!

  En als ik écht moet kiezen, is een bananasplit nog wel mijn favoriet!
 5. Iets wat ik echt niet eet is selderij, zo vies!
 6. Gym was op school het vak waar ik het meest tegenop keek. Ja, echt. Ik ging liever niet dan wel en als ik aanwezig was, bedacht ik wel iets waardoor ik niet met de volle 100% mee kon doen. Laten we zeggen dat ik gewoon echt een hekel heb aan het uitvoeren van sporten die ikzelf niet leuk vind.
 7. Daarbij komt ook nog dat je bij gym voornamelijk balsporten beoefend, iets waar ik helemaal niks van kan!
 8. Ik ben al tante van twee nichtjes. Mijn broer is een stuk ouder als mij en heeft al een eigen gezinnetje.
 9. Na het halen van mijn diploma wil ik graag alleen op reis en iets van mijn bucketlist afstrepen. Het staat nog niet vast, maar tot nu toe wordt het Peru.

  Reizen geeft me zo’n geweldig gevoel. Nieuwe plekken vinden en culturen ontdekken, I love it!
 10. Eigenlijk ben ik best een nerd… ik wil altijd zo goed mogelijk mijn best doen en ben met een 6 (of 7) vaak niet tevreden.
 11. Ik krijg vaak te horen dat ik een heel opgeruimd persoon ben, maar hier klopt eigenlijk niks van. In mijn kamer lijkt het altijd alsof er een bom is ontploft en aan mijn bureau kan ik vaak niet eens zitten door alle schone was die erop ligt.
 12. Ik ben dol op wielrennen, maar eigenlijk kon ik pas heel laat fietsen. Ik was 5 toen ik een beetje fatsoenlijk en zonder zijwieltjes kon fietsen… en ondertussen val ik nog steeds met het wielrennen. Some things never change.

  Tja, iedereen heeft iets wat hij/zij niet snel kon, toch?
 13. Ik ben bang voor naalden. Bloedprikken vind ik verschrikkelijk en ik kan daar al nachten van te voren van wakker liggen en naar over dromen.
 14. Vroeger kon ik echt de hele dagen in het zwembad liggen, maar tegenwoordig maak je mij echt niet meer blij met zwembaden of de zee. Ik gok dat ik al zo’n 3 jaar niet meer gezwommen heb.
 15. Bijna al mijn kleren zijn wit, zwart, grijs of donkerblauw. Als ik een andere kleur aan heb is dat echt speciaal.
 16. Verder over mijn kledingstijl: ik houd van net en casual, met af en toe een stoere tint. Geef mij maar een goede jeans met een top en een colbert. Mooie sieraden erbij en de look is perfect.
 17. Bij leuke tentjes koffiedrinken vind ik echt geweldig. Maar echt gezellig ben ik niet… mijn cappuccino is vaak na 2 minuten al op. Als ik koude koffie had gewild had ik wel een ijskoffie besteld, toch?!

  Mijn stappenplan voor cappuccino: foto maken, koekje erin dippen en in z’n geheel opdrinken 😉
 18. Nu ik 18 ben, kan ik eindelijk legaal drinken. Maar eigenlijk ben ik niet zo van de alcohol. Af en toe een drankje voor de gezelligheid vind ik leuk, maar wat mijn betreft hoef je geen drank te hebben om het naar je zin te hebben.

Ha, als ik dit zo lees, moet ik best lachen. Na 18 jaar kun je al aardig terugkijken op rare dingen. Misschien wordt het toch eens tijd om andere sokken te kopen en geduld te hebben met cappuccino’s. Maar eh, it’s me! En dat al 18 jaar!

Ik ben heel benieuwd wat de andere jaren mij gaan brengen en ik hoop dat ik jullie nog steeds mee kan nemen in die journey en dat we elkaar nog beter kunnen leren kennen! Deel jij ook een grappig feitje over jou?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.