Hotspots,  Restaurants

Hotspot The Streetfood Club #Utrecht

Een tijdje terug deelde ik ook een hotspot in Utrecht, maar toch kon ik het niet laten om ook deze met jullie te delen. Op het moment dat je bij The Streetfood Club binnenstapt, weet je het gelijk: dit is geen standaard restaurant! Ben je dus toevallig op zoek naar een heerlijk, origineel plekje om te eten in Utrecht? You found it!

Het terras is toch al genoeg om je aandacht te krijgen?

The Streetfood Club is niet ver lopen van de winkels, wat betekent dat je na je (overheerlijke) hapje eten zo weer verder kunt winkelen. Wanneer je aan komt lopen, wordt je verwelkomt met roze tafeltjes op het terras. Wij genoten van het mooie weer en kozen voor een plekje op het terras, maar we konden het niet laten om even binnen te kijken. Door de ramen zagen we namelijk dat het binnen erg interessant was…

Wanneer je door de gang komt, wordt je verwelkomt door een medewerker. Maar dat is niet waar je aandacht in eerste instantie naar toe gaat. Je ogen zijn onder de indruk van het leuke interieur van dit tentje. Ik weet nog wel dat ik dacht: ‘moet het nou echt zo mooi weer zijn dat we buiten moeten gaan zitten?’ Er zijn verschillende soorten ruimtes, met ieder hun eigen design. Zo hebben ze een geheel roze ruimte, een groene ruimte met veel planten en een soort Hawaï-stijl én dan hebben we het nog niet over de bar gehad. Hier vindt je een mix van het roze en groene van de andere ruimtes, maar met een geheel eigen stijl. Pfoe, kan ik hier komen wonen?

Het interieur van The Streetfood club is echt geweldig! Maar de rest van de ruimtes, die moet je zelf ontdekken 😉

Oke, wij zaten buiten, maar daar werd de experience zeker niet minder op! Het persooneel was enthousiast en toonde interesse. Houd er wel rekening mee dat je geholpen kunt worden door Engelse medewerkers. Bovendien werden de bestellingen snel geserveerd. Allemaal pluspuntjes wat mijn betreft!

Mijn vriendinnen kozen voor de natural pancakes en bao buns, terwijl ik voor de poke bowl met zalm ging.

Maar dan nu… het eten. Wauw, wauw, wauw! Op Instagram en op de site hadden we al gekeken naar de mooie opgemaakte borden, maar toen het eenmaal voor ons stond, konden we onze ogen niet geloven. Moesten we dit echt op gaan eten?! Toen we onze galerij vol foto’s hadden van onze gerechten, was het tijd om het toch écht op te gaan eten. Maar wat was het lekker! In de gerechten van The Streetfood Club komen zo veel smaken samen, dat het een explosie is in je mond. Heerlijk!

En nu denk je vast: dat mag wat kosten. Maar nee hoor! De prijzen vallen onwijs mee. De gerechten zijn bijna goedkoop wanneer je ziet wat voor iets lekkers en moois je voor je geld krijgt. De porties zijn groot, het terras is gezellig en het personeel is altijd in voor een praatje.

Ben je net zo benieuwd geworden als wij waren? Plan dan nu direct een dagje Utrecht en breng een bezoekje aan The Streetfood Club!

Dit was de lekkerste poke bowl die ik ooit heb gehad!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.