Mind

Ik start met het programma van FullCharge

De komende vijf maanden hou ik me met iets interessants bezig: ik ga het programma van FullCharge volgen! Ik kan niet wachten om hiermee te beginnen en te zien wat het me gaat brengen. Maar, eerst wil ik jullie natuurlijk graag meer over FullCharge, het programma en de reden dat ik hiermee aan de slag ga in deze blog vertellen, want: wat staat me te wachten?

Over FullCharge

In 2018 zijn Jordy en Estrella van Toor begonnen met FullCharge, een bedrijf waar ze zoveel mogelijk millennials mee willen helpen om hun beste leven te gaan leven. Jordy en Estrella staan voor je klaar om je meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen te geven. Volgens hun is het het belangrijkst dat je gelukkig bent en geniet van iedere dag. Bovendien zijn ze ervan overtuigd dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, je andere mensen kunt helpen om ook hun beste leven te leiden. Dit is dus waar je met het programma van FullCharge in vijf maanden naar toe leeft: geluk voor jou én anderen.

Voor wie is FullCharge?

Hoewel FullCharge zich de afgelopen twee jaar heeft gefocust op bedrijven, hebben Jordy en Estrella besloten om het programma ook voor individuen aan te bieden. Hierbij zijn ze erg duidelijk voor welke mensen met bepaalde persoonskenmerken het programma geschikt is. Het FullCharge programma is bedoeld voor mensen die:

  • hoge eisen aan zichzelf stellen;
  • perfectionistisch zijn;
  • het lastig vinden om rustmomenten in te plannen;
  • vaak piekeren;
  • door drukte in het hoofd moeite hebben om te genieten van het leven;
  • moeilijk dingen af zich af kunnen laten glijden;
  • zich onrustig voelen wanneer ze stil zitten;
  • het lastig vinden om op een goede manier voor zichzelf te zorgen;
  • moeite hebben om in het moment te leven;
  • de meningen van anderen niet goed los kunnen laten.

Het lijkt misschien een hele lijst en dat is het ook, maar het zijn kenmerken waar veel mensen tegenwoordig mee te maken hebben. Ik durf dan ook met 90% zekerheid te zeggen dat met het lezen van bovenstaande kenmerken, je er minimaal één bij jezelf herkend. Niet waar?

Hoe werkt het programma?

Als je jezelf inderdaad in de persoonskenmerken herkent die tijdens het programma van FullCharge worden aangepakt, vind je het vast interessant om te weten hoe het programma in elkaar steekt. Allereerst is het goed om te weten dat Jordy en Estrella niet van je verwachten dat je je hele leven direct om gooit. Om meer balans, rust, positiviteit en zelfvertrouwen gedurende dit programma op te bouwen, werk je met verschillende challenges. Om de 14 dagen staat er een nieuwe challenge voor je klaar. Deze zullen je, samen met makkelijke lessen, kleine oefeningen en steun van je coach, motiveren om je op persoonlijk gebied te laten groeien. Gedurende 5 maanden ligt de focus op actie en ben je dus bezig met het inbouwen van routines die zorgen voor een gelukkigere, tevredenere én zelfverzekerdere jij.

Wat zit er bij het programma inbegrepen?
In de app kun je iedere dag je challenge bijhouden, leuk!

Zoals ik net al zei, ga je aan de slag met challenges, makkelijke lessen, praktische oefeningen en krijg je een coach. Deze coach zal iedere dag voor je klaar zijn om je te steunen, je van feedback te voorzien en om al je vragen te beantwoorden. Hiernaast krijg je toegang tot de FullCharge app en kun je per dag aangeven of je je challenge hebt volbracht. Ook vind je hier de bruikbare lessen en content. Wat ik zelf ook heel leuk vind, is het feit dat je aan het einde van de ‘journey’ een persoonlijk boek ontvangt. Hierin staan alle veranderingen die je hebt doorgemaakt, de kennis die je hebt opgedaan en de nieuwe routines die je hebt ingebouwd. Op deze manier heb je altijd iets om terug te kijken op de stap die je in je leven hebt gezet naar een gelukkigere versie van jezelf.

Waarom doe ik mee?

Hoewel ik de laatste tijd goed in mijn vel zit, herken ik me nog wel heel erg in de persoonskenmerken die ik eerder in deze blog benoemde. Ik stel hoge eisen aan mijzelf, pieker veel, trek me veel van anderen aan, ben perfectionistisch en ga zo maar door. Toen ik een kleine tijd geleden een mailtje van Estrella ontving waarin ik werd uitgenodigd om dit programma te volgen en zo FullCharge bekender onder de particulieren te maken, twijfelde ik dan ook geen seconde. Zelf volg ik Estrella al enige tijd op Instagram en heeft zij mij veel geïnspireerd om positiever in het leven te staan en meer tijd voor mijzelf te nemen. De punten die met het programma van FullCharge worden aangepakt, zijn precies de punten waar ik mijzelf nog graag op wil verbeteren. Dit komt dus als een geroepen samenwerking!

Ik houd jullie up to date!

De komende vijf maanden ga ik dus aan de slag met het inbouwen van nieuwe routines en het creëren van een positievere mindset om zo mijn beste leven te kunnen leven. Gedurende deze tijd zal ik jullie regelmatig op de hoogte houden over de stand van zaken. Zowel via Facebook/Instagram als hier op de blog kun je updates verwachten. Door dit te doen hoop ik jullie in te laten zien hoe simpel en leuk het kan zijn om aan een gezonder, gelukkiger en bewuster leven te werken op deze originele manier.

Ik ben benieuwd wat het volgen van het programma van FullCharge mij gaat brengen!

Mocht je na het lezen van deze blog enthousiast zijn geworden om ook het programma van FullCharge te volgen omdat je jezelf herkend in de punten waar je aan zal gaan werken en dit graag van jezelf wil verbeteren of wil je nog wat extra informatie? Neem dan een kijkje op de site van FullCharge. En stay tuned, want er komt een leuke kortingscode voor jullie aan die maar liefst vijf maanden geldig is!

Ik ben heel benieuwd wat dit nieuwe ‘avontuur’ mij gaat brengen en ik kan niet wachten om jullie hierin mee te nemen. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust via een bericht, onder deze blog of via de mail!

Aan welke eigenschap van jezelf zou jij graag willen werken?

Liefs!

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.