Persoonlijk

Terugblikken op oktober

In deze blog ga ik terugblikken op oktober. Een maand die in het begin niet anders dan andere leek te worden, maar uiteindelijk een soort geluksmaand werd. Het is dus de hoogste tijd om je mee te nemen door alle leuke (en minder leuke) dingen die op mijn pad kwamen deze maand.

Een verassing

In de terugblik van september las je dat mijn verjaardag niet per se een verjaardag was waar je om staat te springen. Iets wat ik daar nog niet had vermeld, was het feit dat ik mijn feestje voor mijn vriendinnen ook had afgezegd. Op het moment leek het me namelijk nutteloos om door te laten gaan en dus ging ik met twee vriendinnen buiten de deur eten. Van een andere vriendin kreeg ik een appje dat ik op 1 oktober door haar opgehaald zou worden en we iets leuks zouden gaan doen. Ik dacht dat we een activiteit gingen doen of een hapje gingen eten, maar ze bracht me naar een café bij ons in het dorp. Toen ik binnenstapte zag ik vier andere vriendinnen als verassing aan een tafel zitten. Dit was zo lief! We praatten de hele avond en genoten van lekkere snacks. Dit was precies wat ik nodig had om de maand met positieve energie te beginnen!

Nieuwe baan

Iets anders wat mij positieve energie gaf, was het krijgen van een nieuwe baan. Ik was al een tijdje opzoek naar een (extra) bijbaantje. Niet omdat ik tijd over had, maar gewoon omdat ik weer meer onder de mensen wilde komen in plaats van continue achter een scherm zitten. Daarbij wil ik voor het afstuderen graag naar het buitenland, dus een extra buffertje is altijd handig. Ik besloot half september bij Anne&Max in Arnhem te solliciteren en kon daar na mijn proefdag, begin oktober, direct aan de slag. Inmiddels werk ik er bijna vier weken en ga ik iedere keer met veel plezier naar mijn werk en kom ik met nieuwe energie terug, heerlijk! We zijn trouwens ook nog op zoek naar nieuwe Anne’s en Max’en 😉

Culinair dineren op een schip

We zetten de positive vibes lekker door, want wat kwam er in het midden van de maand een toffe mail in mijn inbox. Ik werd uitgenodigd voor een culinair diner op het nieuwste cruiseschip van Holland America Line in Amsterdam. Ik had geen idee wat ik moest verwachten en de adrenaline ging door mijn lijf toen ik richting het schip liep. Eenmaal op het schip bleek ik verreweg de jongste te zijn en moest ik even een knop omzetten. Gelukkig hielp Luuk (@luukskitchen) me hier een handje bij en kon ik volop gaan genieten. We kregen een kleine tour over het schip en genoten van een 4-gangendiner in het restaurant aan boord van Rudi Sodamin. Wat een ervaring was dit! Ik at dingen waarvan ik nooit had gedacht ze te eten en maakte gezellige praatjes. Wat was ik dankbaar dat ik dit mee had mogen maken!

Een nieuw event

Waar ik deze maand te gast was bij het event van de Holland America Line, ben ik zelf ook weer in de organisator gaan uithangen. Samen met Oesniya van @sensazionedigusto en Nadja van @nor_and_nay_photography organiseer ik 27 november een workshop Italiaans koken. Oesniya en ik hadden dit idee al langer, maar deze maand maakten we alles concreter. Het gaat zo’n leuke dag worden waar je veel van mee naar huis neemt. Ik heb er zin in en het lijkt ons super leuk om jou te zien in november!

Lekker sociaal

Verder stonden er weer wat leuke sociale uitjes op de planning deze maand. Zo sprak ik af met Linne (@liefs_linne), ging ik winkelen in Nijmegen met een vriendin en staat er deze week nog een dagje met Marisa (@rotterdam.food) gepland. Ook ging ik in tijden weer eens uit. Met een groot deel van mijn klas hadden we besloten om uit te gaan in Eindhoven. Dit was aardig buiten mijn comfortzone, maar uiteindelijk had ik een hele leuke avond! Daarnaast stonden er hier en daar wat kleine afspraken met vriendinnen gepland en wisselde de bezigheden van sporten tot koken of lekker thee drinken.

Gelukkig!

Ik kan deze blog niet anders eindigen dan door te zeggen dat ik me de laatste tijd echt gelukkig voel. De laatste maanden was mijn motivatie voor school en It’s about health een beetje weg. Inmiddels is die weer helemaal terug en ben ik dolblij met de keuze van mijn minor. Dagelijks liep ik met een lach op mijn gezicht het klaslokaal binnen en ik vind het bijna jammer dat we de komende weken geen lesinhoud hebben. Tegelijkertijd komt het goed uit, want er zijn veel leuke samenwerkingen op mijn pad gekomen in deze maand. Ik heb zin om alle content te maken en met jullie te delen!

En nu: dit gevoel vasthouden! In november staan er ook alweer leuke dingen gepland. Zo gaan we volgende week een weekje naar Tenerife, wat voelt alsof ik naar huis ga. De rest van de plannen, lees je aan het eind van volgende maand 😉

Liefs!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.