Hotspots,  Restaurants

Hotspot Schenkers #Apeldoorn

Hoewel Apeldoorn misschien niet direct de ‘place to be’ is, kun je er voor een middagje shoppen nog best goed terecht. Als student in Apeldoorn vind ik het leuk om in de tussenuren en buiten school om, koffie te drinken met vriendinnen of een terrasje te pakken. Zo kwamen we ook bij Schenkers, een leuk koffiehuis waar voor ieder wat wils is. Ben je dus in Apeldoorn of in de buurt? Breng dan zeker een bezoekje!

Bij binnenkomst wordt je altijd open en vriendelijk door het personeel ontvangen. Zodra je binnen bent, kom je in een industriële stijl terecht met een huiselijke sfeer. Grote tafels, een zithoek of gezellig een tafel voor 2, je kunt zitten waar je wilt! In de zomer is er ook een gezellig terras waar je mooi wat vitamientjes D kunt opvangen. Bij de meeste tafels binnen zit een stopcontact, niet zo gek dus dat er veel studenten aan het werk zijn.

Te lekker dit!

Heb je een plekje gevonden? Mooi, want de menu kaart biedt vele verschillende gerechten, snacks en zoetigheden. Naast de lekkerste Chai Latte, heeft Schenkers ook onwijs lekkere koffie. Omdat de koffiebonen zelf worden gebrand, zit er een hele fijne smaak aan de koffie. Bovendien kun je kiezen voor veganistische opties doormiddel van haver- of sojamelk. Wil je iets bij je koffie? Dan raad ik je zeker dit huisgemaakte bananenbrood aan! Deze verdient extra pluspuntjes, omdat je er pindakaas bij krijgt 😉

Oke, ik moet eerlijk zijn, vaak zitten wij er zo lang door te tikken op onze laptops, dat we blijven lunchen. Dit vind ik helemaal niet erg, want er is veel keuze. Wat ik persoonlijk erg fijn vind, is het feit dat de gerechten veel met de trends mee gaan, best gezond zijn en er vrij veel vegetarische en veganistische maaltijden op de kaart staan. Bovendien doen ze niet moeilijk als je aangeeft liever geen vlees/vis bij je gerecht te willen.

Mocht je de prijzen op de kaart wat aan de hoge kant vinden, dan haal ik deze gedachte gelijk bij je weg. De porties zijn namelijk aan de grote kant, mooi en luxe opgemaakt en qua smaak zit het al helemaal goed. Kortom: je krijgt 100% waar voor je geld.

Eén tip: rond lunchtijd wordt het erg snel druk, zorg dus dat je op tijd bent!

Ik zou nog langer door kunnen gaan over de positieve dingen van Schenkers, maar ik vind het veel leuker om te horen wat jullie meningen zijn! Ben je binnenkort in de buurt van Apeldoorn of woon je in (de buurt van) Apeldoorn? Ga dan zeker hier naar binnen! Laat je gelijk even weten wat je ervan vindt? 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.