Hotspots,  Restaurants

Hotspot Mockamore #Utrecht

Ben je tijdens je bezoekje aan Utrecht op zoek naar een leuk en gezellig plekje om wat te drinken of wat te eten? Breng dan zeker een bezoekje aan Mockamore! Hun motto? Let’s fake your birthday and treat yourself! Waar wacht je dus op? Stap naar binnen!

Verstopt tussen de winkels bevindt zich dit leuke tentje.

Mockamore bevindt zich in een winkelstraat vlak bij de Dom. Hoewel het vanaf buiten misschien niet direct opvalt, hoef je maar één blik naar binnen te werpen en het tentje heeft je aandacht. Je ogen vallen op grote macarons die voor het raam hangen en een lange wand met groen behang vol bladeren.

Wanneer je naar binnen stapt, is de quote het eerst wat opvalt. Daarna rollen je ogen direct naar de vitrine die vol lekkere taarten, koekjes en andere snacks staat. Verder is er gebruik gemaakt van een wit en Scandinavisch design. Persoonlijk vind ik dit altijd heel mooi en rustig ogen en door het vele wit is het heel open en uitnodigend. Er zijn plekken voor iedereen: hoge tafels, lage tafels, een lange tafel of een bank. Het is echt een mooie spot voor foto’s en dat vinden we in deze tijd allemaal wel leuk, toch?

Kijk eens hoe leuk je je chocomelk hier ontvangt! Je kunt je eigen sterkte bepalen.

Bij Mockamore zien ze koffie, thee en alles wat daarmee te maken heeft als hun specialiteit. Zei iemand goede koffie? Oh ja zeker! Van normale koffie tot ijskoffie’s in verschillende smaken en een heleboel special coffee’s. En dan heb ik het nog niet over de Freakshakes… Die zijn pas Insta-waardig! Ik was persoonlijk ook verbaast dat ze meer als 6 verschillende soorten ijskoffie’s hebben. Van een ijskoffie met kersen hoef je daar niet raar op te kijken.

Naast vele koffie’s, drankjes en taartjes, kun je bij Mockamore ook terecht voor ontbijt en lunch. Denk hierbij aan pannenkoekjes, salades en bagels. Hoewel wij alleen genoten hebben van een drankje tijdens ons bezoek, zagen de borden op de andere tafels er erg aangenaam uit. Bovendien zijn de prijzen normaal en krijg je echt waar voor je geld!

Wat ik zelf wel jammer vind, is dat je moet bestellen aan de bar. Ik vind dat persoonlijke contact juist heel leuk. Ondanks dit, wordt je bestelling wel aan je tafel gebracht en is het heel rustig om te zitten, omdat er niet continu personeel heen en weer loopt.

Bij mijn volgende bezoek aan Utrecht zou ik zeker snel terug gaan naar Mockamore. Het is een mooi interieur, erg origineel en fotowaardig en helemaal niet duur. Ook zou ik graag eens de pancakes uitproberen, of toch een Freakshake…

Als je dan een bezoekje brengt aan Mockamore, moet je natuurlijk wel op de foto met de quote!

Staat er geen dagje Utrecht voor je op de planning of is Utrecht te ver weg? Niet getreurd! Je vindt Mockamore ook in Rotterdam, Almere, Roosendaal, Luik en Antwerpen.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.