Hotspots,  Restaurants

Hotspot Élan cafe #Londen

Imagine: een café waarbij je heel veel roze ziet als je om je heen kijkt, waar je ruime keuze hebt uit verschillende soorten koffies en theeën en lekker kunt cheaten maar ook de healthy way kunt gaan. Hotspot Élan Cafe in #Londen has it all!

Oh yeah baby! Ga je binnenkort een bezoekje brengen aan Londen? Of weet je niet wat de volgende stad wordt die je gaat bezoeken? Dan hoop ik dat ik je kan overhalen om naar het Élan Cafe in Londen te gaan.

Voor mijn weekendje londen was ik opzoek naar wat leuke tentjes om te eten of gezellig koffie te drinken. Op het moment dat ik via Instagram op het account van Élan Cafe kwam, stond deze gelijk bovenaan het lijstje. Toen ik jullie vervolgens ook om tips vroeg en een lieve volger dit café ook aanraadde, wist ik het zeker: ik moest hierheen!

Na een ritje met de metro naar Knightsbridge en een stukje lopen langs Harrods, zagen we de roze zonwering van het café. Buiten staan schattige roze stoeltjes, maar wij zaten binnen. Op het moment dat je binnenstapt wordt je verwelkomt met veel roze, bloemetjes, heerlijke taarten en cakejes en een leuke sfeer.

De prijzen zijn aan de dure kant. Omdat ik perse naar dit café wilde, beloofde ik te trakteren. Toen we 2 warme chocomelk en een koffie mocca verder waren, was ik £18 pond lichter. Omgerekend is dat zo’n 21 euro. De rest van de prijzen zijn ook redelijk aan de dure kant, maar vallen te overzien.

Oké het was dus duur, maar iedereen was het eens met één ding: dit is Te lekker! Oke, we waren het eens met twee dingen, het café was namelijk toch wel echt heel leuk…

Mocht je nou net zo enthousiast zijn geworden als ik was. Houd er rekening mee dat er een kleine wachtrij kan zijn, omdat het cafe graag bezocht wordt. Houd ook rekening met de #influeners die verwachten dat jij aan de kant gaat voor hun foto. Maar eh, jijzelf wilt ook een goede foto maken hier toch?!

Er is nog een tweede locatie van Elan cafe. Hier kun je unicorns en een roze rozenwand verwachten! Is het café je te druk (of te roze)? Je kunt de gebakjes ook meenemen en in, bijvoorbeeld, het Hyde park opeten.

Ik vind het onwijs leuk om te zien dat jij een bezoek brengt aan een Elan Cafe aan de hand van deze blog. Tag je mij in je foto of story?

Bezoek je liever leuke hotspots in Nederland? Geen probleem! Er staan verschillende hotspots door heel ons mooie land op de blog.

Liefs!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.