Overig

Review TeaTox theeën

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje van BosBeauty vol met verschillende theeën van TeaTox. Of ik deze wilde reviewen? Is dat een vraag? Ik kon niet wachten om de smaken te proberen!

Ik ben een echte theeleut. Het liefst drink ik speciale smaken als gekarameliseerde peer, fruitsmaken of gewoon een lekkere (verse) muntthee met honing. Daarnaast vind ik het belangrijk om veel water te drinken. Ik merk dat mijn huid hier veel beter en gezonder door wordt en dat ik minder snel draaierig in mijn hoofd wordt. Mijn ochtend begin ik altijd met een grote kop thee en hier sluit ik mijn dag dan ook al te graag mee af. Tussendoor drink ik vooral limonade, want ja… ik ben niet zo’n fan van gewoon water en houd ik mijn waterinname iedere dag bij.

Hoe dan ook, terug naar de review. Ik kreeg 6 verschillende smaken (inclusief de bestseller!) van TeaTox namens BosBeauty en hieronder vertel ik je precies wat ik van deze smaken vond, of ik ze vaker zou drinken en welke thee mijn favoriet is.

Wie is TeaTox?

TeaTox is een bedrijf die verschillende theeën verkoopt. De thee bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en zijn dus zonder kunstmatige toevoegingen. TeaTox wil met haar producten harmonie in het drukke, hectische leven van tegenwoordig brengen die goed zijn voor lichaam, ziel en geest. De verschillende lijnen dragen op basis van hun natuurlijke kracht bij aan een gezondere leefstijl en passen zo ideaal in het dagelijks levens van iedereen.

De smaken

En dan nu, de smaken… Wat vond ik ervan?

Fresh focus

Groene thee, ik drink het eigenlijk te weinig… Gelukkig gaat deze thee daar verandering in brengen! De thee belooft een frisse en mintachtige smaak en dit proef je inderdaad. De smaak van de thee is kruidig, maar op een lichte manier, zodat er niks overheerst. Daarnaast proef ik ook een vleugje citroen. Dit groente thee vind ik erg lekker en is zeker een smaak die ik graag zou drinken!

Natural defense

Toen ik de theekop voor het eerst richting mijn mond bewoog, rook ik een geur die leek op golden milk. Hierdoor was ik verbaast, want TeaTox zegt dat deze thee een fruitige smaak heeft. Bij de eerste slok proefde ik hier dan ook niks van terug en dat vond ik jammer. In mijn ogen is de thee erg kruidig. Door de gember is die zelfs een beetje scherp. Voor gember liefhebbers is dit een heerlijke kop thee, voor de mensen die wat minder van gember houden (zoals ik), kan de gember erg overheersen. Jammer dat ik het fruitige niet terugvind, maar misschien dat ik op deze manier toch eens kan leren om van gember te houden 😉

Pure Beauty

Dé bestseller van Teatox, dat belooft veel goeds! De thee zou aromatisch en zoet moeten zijn en daar kan ik me geheel in vinden. De thee heeft een erg zachte smaak waarin je iets van kamille herkent. De ananas die in de thee zit, proef ik helaas niet terug, maar daar wordt de smaak niet minder om. Net als bij de Fresh Focus, overheerst er niks en vind ik hem erg lekker. Toch is het niet mijn favoriet, zoals die dat voor de meeste mensen wel is.

Active power

Teatox belooft een erg spannende smaak in deze thee en ik moet zeggen, daar kan ik me goed bij vinden. Door de combinatie van appelbessen en cayenne peper, is de thee licht kruidig en een beetje fris. Deze combinatie vind ik persoonlijk erg lekker en dit is dan ook zeker een thee die ik vaker zou drinken. Deze thee zou ik graag nemen in de ochtend bij een lekker ontbijtje. Lekker wakker worden met een interessante thee, love it!

Daily balance

Ik moet zeggen dat ik deze smaak erg lekker vind, maar het fruitige wat in de thee volgens TeaTox voor een genot moet zorgen, vind ik niet terug. De thee heeft een lekkere, voor mij neutrale, smaak met iets pittigs wat lijkt op citroengras. De gember die in deze thee zit, proef je niet heel duidelijk. Het is echt een vleugje en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Jammer van het fruitige dat ik niet terugvind, maar verder vind ik de thee geslaagd!

Skinny night

Dat er op de verpakking van deze thee staat dat je hem moet drinken voor het slapen gaan, snap ik volkomen! De thee heeft namelijk een zachte smaak die je een beetje zen maakt. Hoewel het een kruidenthee is, herkende ik een lichte, zoete smaak van honing en wat bloemerige tintjes. Dit komt denk ik door de rooibos die deze thee ook bevat. Ik vind hem onwijs lekker en ga hem zeker vaker voor mezelf maken. Deze thee zou ideaal zijn tijdens een avondje me-time, met een maskertje op en een goede film/serie op Netflix! Dit is dan ook mijn favoriet!

Conclusie

Ik ben fan, groot fan, van TeaTox! Smaken verschillen en dus beviel de ene thee beter dan de andere smaak, maar door de verschillende smaken die je in de theeën terugvindt, zijn ze erg origineel. Hoewel ik niet alle voorgeschreven aroma’s terug kon vinden, bleven de smaken op zichzelf erg lekker. Ik kan deze theeën zeker aanraden! Bovendien vind ik de verpakkingen van de thee neutraal, maar heel mooi. Ik zou TeaTox dus ook zeker een keertje als cadeau aan iemand geven die net zo veel van thee houdt als ik.

Voor deze review testte ik 6 smaken, maar TeaTox heeft nog veel meer verschillende theeën. Gelukkig heb ik iets heel fijns voor jullie. Wanneer je TeaTox via BosBeauty koopt en de code ‘itsabouthealth’ gebruikt, ontvang je maar liefst 15% korting op je aankoop! Dat worden vele koppen thee 😉

Naar welke smaak ben jij het meest benieuwd?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.