Overig

Deze producten liggen altijd in mijn boodschappenkarretje

Boodschappen, een bezigheid die iedereen wekelijks of zelfs dagelijks doet, maar er voor iedereen geheel anders uit ziet. Om een beeld te geven van wat er allemaal in mijn kasten ligt, deel ik met jullie de producten die iedere week in mijn boodschappenkar gaan.

Omdat ik nog bij mijn ouders woon, doe ik eigenlijk bijna altijd boodschappen met hun. Veel producten deel ik dus ook met (een van) mijn ouders. Verder doen wij altijd boodschappen bij Albert Heijn, de meeste links in deze blog zullen dan ook naar deze winkel gaan.

Hieronder een overzicht van de producten die altijd op mijn boodschappenlijstje staan:

 • Fruit.
  Fruit is voor mij écht onmisbaar. Hoewel wij het meeste groente en fruit vers bij de boer halen, neem ik in de supermarkt altijd een tros bananen mee en een doosje diepvriesfruit. Verder neem ik altijd druiven en blauwe bessen mee wanneer deze in de aanbieding zijn en pakt mijn moeder altijd een grote verpakking kiwi’s mee.
 • Kwark.
  Ik houd van ontbijten met kwark. Het geeft me altijd een heel vol gevoel, je kunt er veel mee variëren en ik vind het simpelweg heerlijk. Zelf vind ik magere kwark het lekkerst.

  Voor een ontbijt met kwark en een plakje ontbijtkoek kom ik maar al te graag mijn bed uit!
 • Yoghurt.
  Kwark vind ik lekker voor ontbijt, maar als toetje maak je mij het meest blij met yoghurt. Ook bij yoghurt vind ik de magere variant weer het lekkerst.
 • Gepofte tarwe.
  Nee, ik ben ook niet dol op zo een bakje yoghurt eten en doe er ook liever iets doorheen. ‘s Avonds doe ik daarom altijd een klein beetje van deze ongezoete gepofte tarwe door mijn yoghurt. Als ik mezelf echt wil verwennen gaat er nog een klein beetje pure hagelslag doorheen, heerlijk!
 • Sojamelk.
  Op de dagen dat ik niet met kwark ontbijt, eet ik havermout. Ik kook mijn havermout altijd in de Sojamelk Light van Alpro. De smaak van deze melk vind ik heel lekker samengaan met de smaak van de havermout en geeft een romige smaak. Verder gebruik ik deze melk ook wel eens voor een smoothie, nicecream of in de koffie.
 • Havermout.
  Met alleen de sojamelk komt er niet zo’n lekker ontbijtje op tafel. Dus gaat er ook (bijna) iedere week een pak havermout mee. Mijn moeder en ik kunnen niet zonder!

  Havermout met fruit vind ik het allerlekkerst! Wat dacht je van deze variant met gebakken appel?
 • Protein Kwark.
  Op de dagen dat ik sport, eet ik mijn toetje altijd na mijn work-out. Dit is dan vrijwel altijd een bakje Protein kwark van Melkunie. Deze bevat 20 gram eiwitten per bakje, vrij weinig koolhydraten en geen vetten. Ik vind deze kwarkjes heel lekker verfrissend na het sporten en geven direct een vol gevoel.
 • Vleesvervangers.
  Zoals jullie wellicht weten eet ik tegenwoordig alleen nog kip en vis en ‘vermijd’ ik rund- en varkensvlees. Daarom neem ik iedere week een aantal pakjes vleesvervangers mee. Deze verschillen altijd, maar van mijn lievelingsmerk Vivera zit er altijd wel eentje tussen.
 • Kipfilet.
  Zoals ik net al zei, eet ik nog wel kip en vis. Ik vind het nog steeds erg lekker om te lunchen met een plakje kipfilet op brood of op een cracker. Het liefst neem ik een gewone variant en pimp ik mijn brood met wat komkommer en tomaat.
 • Noten.
  Mijn favoriete avondsnack: noten! Ik vind een noten mix altijd heel lekker en voor de extra beleving mix ik altijd 2 notenmixen: een ongebrande noten mix met een peptita mix vind ik het allerlekkerst! Noten zijn hartstikke goed voor je (oke, als je die peptitamix weglaat 😉 ) door de gezonde vetten en eiwitten.
 • Ontbijtkoek.
  Ontbijtkoek is iets waar ik vanaf kleins af aan al niet zonder mee kan. Het liefst eet ik na ieder ontbijt en lunch een plakje. Dit vraagt om een goede voorraad ontbijtkoek en daarom ligt deze zero variant van Peijnenburg bijna iedere week in de kar.
 • Haverrepen.
  Op dit moment staat school op een laag pitje i.v.m. vakantie en mijn stage die eraan zit te komen, maar wanneer school op volle gang is, neem ik altijd een haverreep mee als tussendoortje. Deze Goed Bezig repen van bolletje vind ik heel lekker en zijn helemaal niet slecht voor een reep uit de supermarkt!

Dat waren ze! Op deze manier hoop ik dat ik jullie een beetje een beeld heb kunnen geven van mijn keukenkastjes en jullie heb kunnen inspireren om eens andere, (voor jou) nieuwe producten mee te nemen.

Welke producten neem jij iedere week mee uit de supermarkt? Laat het me weten via Facebook/Instagram!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.