Overig

Review supplementen abonnement Atida Pure

Een supplementen abonnement, het is een hele mond vol, vind je niet? Simpel gezegd is het het maandelijks ontvangen van supplementen. En wat ben ik blij dat dat bestaat! Een tijdje terug kwam ik in contact met Atida Pure en mocht ik zo’n abonnement proberen. In deze review vertel ik je meer over het supplementen abonnement van Atida Pure.

Ik slik al een aantal jaren supplementen. Dit begon toen ik in mijn eetstoornis zat en mijn ouders graag wilde dat ik wel voldoende vitaminen binnenkreeg. Ik begon met een simpele multivitaminen voor tieners. Later kwam daar vitamine D bij. Nadat ik een tijdje geen supplementen meer nam, kreeg ik de tip van mijn chiropractor om magnesium te gaan slikken. Nog steeds ben ik blij dat ik die tip heb gekregen, want ik merk precies aan mijn lichaam wanneer ik dit supplement wel of niet slik. Ik haal er zo veel uit! Door de jaren heen heb ik ook nog wat andere vitaminen geslikt, maar nu was het tijd om dat naar een hoger level te brengen met het persoonlijke abonnement van Atida Pure.

Atida Pure
Ontvang iedere maand een box met persoonlijke supplementen van Atida Pure.

Je las het goed: een persoonlijk abonnement. Bij Atida Pure stellen ze de supplementen die je maandelijks krijgt samen aan de hand van je voedingspatroon, leefstijl en gezondheidsdoelen. Ze geloven er daarbij in dat het toevoegen van deze juiste supplementen je helpen om je doelen sneller te bereiken. En wellicht dat de naam je bekent voorkomt, want Atida Pure is familie van de online apotheek die in meerdere Europese landen actief is. Hierdoor hebben ze veel kennis en ervaring om te weten welke supplementen jou kunnen helpen om beter in je vel te zitten. Gewoon, op een makkelijke en handige manier, zodat je alles zelf kunt bepalen. Je kunt namelijk ook op ieder moment opzeggen of pauzeren.

Daarbij komt dat de supplementen van Atida Pure door wetenschappelijke onderzoeken ondersteund worden en vrij van overbodige ingrediënten en/of vulstoffen zijn. Dit zorgt ervoor dat je de kwaliteit krijgt die je verwacht van een supplement. Ook zijn de supplementen gluten- en lactosevrij en bijna altijd plantaardig, wat ze toegankelijk maakt voor veel verschillende mensen. Het is een beetje jammer dat de supplementen in plasticzakjes zitten, maar dit maakt het wel makkelijk om ze overal mee naar toe te nemen.

Mijn persoonlijke samenstelling
Uit een paar vragen over jouw leefstijl rolt een persoonlijk advies.

Voordat je jouw persoonlijke samenstelling van supplementen thuisgestuurd krijgt, moet je op de site een paar vragen beantwoorden. De voor jou meest geschikte supplementen komen hieruit gerold, waarna je kunt kiezen of je alle aanbevolen supplementen wilt ontvangen of een deel daarvan. Tijdens mijn test gaf ik aan dat mijn gezondheidsdoelen het krijgen van meer energie en het versterken van mijn huid, haar en nagels waren. Vervolgens koos ik dat mijn voornaamste doel mijn huid, haar en nagels waren, omdat ik op dit gebied het beste verschil kon zien voor deze review. De uiteindelijke samenstelling voor mijn abonnement bestaat uit een Huid, Haar en Nagel supplement en vitamine D3.

De Huid, Haar en Nagel capsule bestaat uit negen micronutriënten die je van binnen en buiten zouden moeten laten stralen. Vitamine C en biotine helpen voor de gezondheid van je huid, vitamine E voor de bescherming tegen schadelijke stoffen en zink voor het celdelingsproces van je haar en nagels. Daarnaast bevat de capsule druivenpit extract, hyaluronzuur, co-enzym Q10 en silicium. De vitamine D3 capsule zorgt voor een verhoogde opname van kalk in je botten en stimuleert je immuunsysteem.

Merk ik verschil?

Inmiddels ben ik begonnen met mijn tweede box supplementen en is het goed om te kijken of ik verschil merk. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ja! Ik heb altijd nagels die snel breken, voorzien zijn van witte vlekjes en kleine putjes. Nu ik dit supplement slik, zijn die putjes aanzienlijk verminderd en zijn mijn nagels heel sterk. De afgelopen twee weken is er geen één nagel gebroken of ingescheurd. Jippie voor mij! Daarnaast zat ik in een periode van veel haaruitval toen ik begon met deze supplementen. Ik werd er gek van, want mijn haar begon eindelijk weer voller te worden. Na een week merkte ik al dat mijn haaruitval afnam en op dit moment heb ik zelfs bijna nergens meer last van. Van de vitamine D3 merk ik vooral dat ik minder vatbaar ben voor verkoudheid, meestal liep ik in de winter met een flinke loopneus, maar die heb ik in de afgelopen vier weken niet gezien.

Conclusie

Ik ben blij met de verschillen die ik tot nu toe heb gemerkt door de supplementen. Ik kan daarom niet anders dan het supplementen abonnement van Atida Pure aanraden. Het feit dat je een persoonlijk advies krijgt waarin je zelf nog mag sturen en kiezen, vind ik top. Daarbij kun je zelf kiezen wanneer je de box wilt ontvangen, omdat je op ieder moment je abonnement kunt opzeggen of pauzeren. Het enige wat ik jammer vind aan de supplementen, is de plastic verpakking. Als deze duurzamer zou zijn, zou het merk een 10 van mij krijgen. Nu hou ik het op een dikke 9 😉

Gebruik jij ook supplementen? Zo ja, laat vooral weten welke jij gebruikt en wat je daarvan merkt.

Liefs!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.