Overig

De 10 meest gelezen blogs van 2020

2020 was weer een jaar waarin ik lekker aan het typen was hier op mijn site. Dat was niet voor niks, want in het tweede jaar van het bestaan van It’s about health, groeide het aantal website bezoekers flink. Om dit blogjaar af te sluiten, besloot ik de 10 meest gelezen blogs van 2020 op een rijtje te zetten. Welke heb jij allemaal al gelezen?

Recepten, workouts, tips ter inspiratie of motivatie, er kwam weer van alles voorbij. In totaal schreef ik dit jaar 127 blogs, pfoe! Mede door de coronasituatie had ik de tijd om blogs te schrijven en daar genoot ik volledig van. Het rijtje van blogs hieronder loopt dan ook erg uiteen qua thema’s, maar ze dragen allemaal aan een onderwerp bij: een gezonde leefstijl.

In het lijstje van tien meest gelezen blogs van 2020 heb ik uiteraard alleen de blogs meegenomen die in 2020 gepubliceerd zijn. Als ik alle blogs zou meetellen, zou het lijstje er geheel anders uit zien. Daarbij komt dat de blogs die later in het jaar gepubliceerd zijn ook minder de tijd hebben gehad om gelezen te worden. Toch geeft het wel een goed beeld van jullie interesses en ik ben benieuwd of jij ze allemaal al hebt gelezen!

1. Review Yummygums Hair & Beauty

Begin dit jaar mocht ik namens Yummygums, na de review over de Multi Plus, ook een review schrijven over de Hair & Beauty variant van het merk. Nu deze vitamine ‘snoepjes’ in de vakken van de Etos liggen, zijn ze nóg populairder geworden. Begrijpelijk, want wat zijn deze vitamine gums geweldig!

2. Gezondere zoete aardappel brownies

2020 was hét jaar dat ik weer de keuken in dook om te bakken. Het begon weer te prikkelen om mijn eigen tussendoortjes te maken nu ik mijn colleges thuis moest volgen. Deze zoete aardappel brownies wilde ik al zo lang eens proberen en ze waren zo goed gelukt! Jullie reacties op de brownies waren ook erg positief en dus is nummer 2 helemaal verdiend.

3. Waarom ik van Fitbit naar Garmin ging

De derde meest gelezen blog is er een die vooral de laatste maand veel gelezen werd. Iets met een zoektocht naar Sinterklaas en kerstcadeautjes misschien? Maar, ik weet als geen ander hoe lastig het is om een sporthorloge uit te zoeken, want dit jaar maakte ik de keuze om van Fitbit naar Garmin sporthorloge te gaan.

4. Rijk gevulde gnocchi ovenschotel

Mhm, pasta is altijd goed, toch? Hoewel veel mensen van pasta houden met een goede saus, houd ik van pasta die ook veel groente bevat. Deze gnocchi ovenschotel is dan ook rijk gevuld met verschillende groenten. Ideaal voor doordeweeks of als comfort food in het weekend.

5. Vegan scones met rozijnen

Het tweede bakrecept uit de lijst is naar mijn eigen schatting het recept dat het meest door jullie is gemaakt. Wederom heel begrijpelijk, want wat zijn deze scones lekker! En ze kunnen voor iedere gelegenheid gebruikt worden: ontbijt, lunch, snack, high-tea of picknick, ideaal!

6. In quarantaine met een eetstoornis, hoe is dat?

2020 was ook het jaar waarin ik, op verzoek van jullie, wat meer deelde over mijn eetstoornis. Aan het begin van de lockdown had ik het erg moeilijk op het gebied van voeding, sport en mijn herstel. Ik besloot te delen hoe ik het ervoer om in quarantaine te zitten met een eetstoornis. Uiteindelijk werd het een blog waar velen van jullie je in herkende en ik vond het fijn dat ik jullie hiermee kon laten zien dat je er niet alleen voor staat.

7. Gezondere, zomerse tiramisu met rood fruit

Tiramisu is zonder twijfel één van mijn favoriete desserts! Deze zomer besloot ik het bekende nagerecht in een ander jasje te steken door hem gezonder en zomers te maken. Mijn moeder heeft het nog vaak over deze tiramisu met rood fruit, een recept om niet snel te vergeten dus!

8. Vegetarische curry met bloemkoolrijst

Curry, ik ben er dol op! Nu ik dit recept zie, bedenk ik me dat het echt weer te lang geleden is dat ik dat heb gemaakt. Binnenkort zet ik dan maar weer snel deze lekkere, vegetarische curry op tafel!

9. Gezonde, rijk gevulde appelcake

Nu de appels weer helemaal in het seizoen zijn, is het de perfect tijd om deze gezonde, rijk gevulde appelcake te bakken. Ideaal als tussendoortje tijdens het werken of studeren, maar ook lekker om mee te ontbijten.

10. Zo stopte ik na jaren met het tellen van calorieën

Het maakt me blij om te zien dat deze blog binnen het rijtje met meest gelezen blogs van 2020 staat. Dit jaar stopte ik namelijk met het tellen van calorieën. Een verandering die mij zo veel rust en vrijheid heeft gegeven. Door deze blog te delen hoop ik dat ik een steuntje in de rug kan geven aan iedereen die graag wil stoppen met het tellen van zijn/haar voedselinname maar niet goed weet op welke manier.

Dit waren ze dan, de tien meest gelezen blogs van dit jaar. Ik kijk uit naar het maken van nieuwe content in 2021 en ik hoop jullie weer net zo goed te mogen inspireren en motiveren via mijn site, Facebook en Instagram!

Als laatst wil ik jullie natuurlijk bedanken voor het bezoeken van mijn site en het lezen van mijn artikelen. Zonder jullie was ik niet geweest met It’s about health waar ik nu ben 🙂

Liefs!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.