Overig

1 jaar Its about health: dit zijn de meest gelezen blogs

Precies een jaar geleden plaatste ik mijn eerste foto op Instagram als Its about health. Nu, 12 maanden verder, blik ik kort met jullie terug op wat er allemaal is gebeurd in dit jaar. Lees je mee?

Ik weet nog wel dat ik het allemaal heel ‘spannend’ vond om te gaan doen, zo’n open Instagram account. Ik was bang voor de reacties die ik zou krijgen vanuit mijn omgeving, maar als snel deed me dit niet veel meer. Gelukkig maar, want wat ben ik blij dat ik heb doorgepakt en nu volledig mijzelf durft te zijn op het internet. In één jaar tijd heb ik 2000 lieve volgers gekregen, samenwerkingen met toffe bedrijven aan mogen gaan en ben ik een site gestart waarop ik binnen een half jaar tijd maar liefst +2000 unieke bezoekers heb mogen ontvangen met bijna 10.000 paginaweergaven!

Ik ben trots, maar vooral dankbaar. Dankbaar voor jullie die dit allemaal mogelijk maken! Ik vind het geweldig om jullie te inspireren, te motiveren, te helpen met jullie vragen of problemen en tips te geven over een gezonde leefstijl. Bovendien zijn jullie mijn motivatie voor herstel, om vaker voor mijzelf te kiezen en mij goed in mijn vel te voelen. 100 maal dank!

De meest gelezen blogs

Ik zei het net al kort, maar hoewel Its about health 1 jaar is geworden vandaag, bestaat deze site pas een half jaar. Op 1 januari 2019 ging hij de lucht in en dat had alleen maar positieve gevolgen. Ik vind het heerlijk om mijn recepten uit te werken, foto’s te bewerken voor bij de recepten (soms met de enige frustraties of boosheid omdat de foto’s niet gelukt zijn) en om af en toe even van me af te typen of jullie te informeren over een healthy lifestyle. Benieuwd wat in dit halve jaar tijd de meest gelezen blogs zijn?

Meest gelezen recepten

Quinoa salade met hummus

Dat quinoa hot is tegenwoordig weet ik, maar dat dit het meest gelezen recept werd, had ik van te voren niet verwacht. Niet dat ik het niet snap, want who doesn’t love quinoa? En dan vooral deze variant… geweldig!

Eiwitrijk bananenbrood

Dit lekkere recept had ik wel tussen de top 5 verwacht, want bananenbrood met extra eiwitten, dat willen we natuurlijk allemaal! Deze variant is lekker luchtig, fris en gezond. Wat dacht je van ontbijten met bananenbrood morgenvroeg?

Havermout mug cake met blauwe bessen

Ook dit ontbijtje had ik verwacht in de top 5. Dit is ook verreweg één van mijn favoriete ontbijt. Wanneer mijn moeder en ik een ochtendje vrij hebben, verwen ik ons met een warme mug cake die natuurlijk op bed of op de bank wordt opgegeten. Yum!

Gezonde ontbijt parfait

Ontbijten met kwark of yoghurt en vers fruit vind ik geweldig. Dit ontbijt combineert beide in een gezonde, vullende start van je dag. En wat ziet het er mooi uit, toch?

Gezonde ontbijtpannenkoekjes

Het woord gezond doet het bij vele van jullie goed en dat is natuurlijk niet zo gek, want gezonde pannenkoekjes slaat niemand over. Ook dit ontbijt maak ik graag wanneer ik wat meer tijd heb en het liefst met zo veel mogelijk toppings!

Meest gelezen overige blogs

Zoals jullie weten typ ik ook regelmatig over andere onderwerpen dan recepten en dit waren de blogs waar jullie het afgelopen half jaar het meest op klikte.

Bring Sally up work-out

Ook deze top 5 begint met een blog die me verbaast. Vinden we allemaal het liedje zo leuk of zijn we echt voor de burn van onze spieren gegaan? 😉 Als het dat laatste is, zijn jullie in ieder geval goed getraind met deze work-out!

Review The Leann sauzen

Dat het tijd werd dat er gezonde sauzen op de markt kwamen is een feit. Het is dan ook niet zo gek dat jullie zo vaak op deze review klikte, want wat is het fijn om sauzen met maar 3 calorieën te eten!

Op vakantie met een eetstoornis

Dit was mijn persoonlijkste blog ooit! Wat vond ik het spannend om op 1 dag zo veel over een eetstoornis te praten en de manier waarop ik daarmee omga. Maar wat ben ik blij dat ik dit gewoon heb gedeeld, want ik kon er velen van jullie mee helpen of inzicht geven in de gedachtes van een eetstoornis. En de reacties waren zo motiverend!

Waarom ik geen halve marathon loop dit jaar

Nog een persoonlijke blog in de top 5. Begin 2019 stelde ik het doel om een halve marathon te voltooien. Helaas kreeg dat een andere wending…

7x gezond lunchen zonder brood

Lunchen zonder brood blijft voor vele een lastige opgaven. In deze blogs gaf ik jullie tips om het brood eens te vervangen, ook voor to-go! En dat werd gewaardeerd. Deze blog gaf mijzelf ook inzicht om eens voor iets anders te kiezen.

Dit waren ze, de 10 meest gelezen blogs vanaf 1 januari. Ik heb zo veel genoten en geleerd van het eerste jaar als Its about health eigenaar en kijk uit naar nog meer jaren! Heel erg bedankt! Vergeet je niet je foto’s te delen en mij te taggen wanneer je een recept maakt? 😉

Liefs, Nannique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.